WEEKMENU
Van 6 tot en met 12 mei
Maandag
Wortel-gembersoep
Gratin dauphinois met pricesseboontjes en gegrilde kip
Soepje van aardbeien met huisbereide yoghurt
Dinsdag
Woensdag
Gesloten.
Zondag
Zaterdag
Vrijdag
Donderdag
Gesloten.
Rillette van tonijn op zuurdesemtoast
Gratin dauphinois met tuinbonen en geroosterde kip
Lavendel-honingijs met appelsientaart en citroenkaramel
Tomatensoep
Courgetterolletjes met spinazie-ricotta mengeling of kippegehakt. Geserveerd met orzo pasta
Gemarineerde aardbeien met huisbereide yoghurt
Paprikasoep
Geroosterde kip met perzik en curry. Geserveerd met rijst
Munt-straciatella-ijs met brownie
Courgettesoep
Pasta met groene asperges à la flamande
Aardbeien gemarineerd in sinaasappelmarinade met huisbereide yoghurt